2012-2013

Gergye Dániel tizenegyese a Kalocsának (ápr. 24-28)

Kategória: 2012-2013
Gergye Dániel tizenegyese a Kalocsának (ápr. 24-28)

Molnár Ferenc tanítványai huszonöt gólt rúgtak a Kalocsának, melyből Gergye Dániel egymaga tizenegyet vállalt, ám ezt követően elszenvedték első bajnoki vereségüket Pakson. Hazai pályán a már említett Gergye góljával szoros meccsen nyertek (1-0), ám ebben a szezonban húsz forduló után első alkalommal nem tudtak gólt szerezni és miután már a harmadik percben hátrányban voltak a tolnaiak visszavágtak az őszi vereségért.

Bauer tripla és Gergye, Sebály, Sárközi duplák (ápr. 20-21)

Kategória: 2012-2013
Bauer tripla és Gergye, Sebály, Sárközi duplák (ápr. 20-21)

A legidősebbek tavaly novemberi, Újbuda elleni siker után újra pontot szereztek a bajnokságban, a tizenhét évesek pedig – hat vereség után – idei első sikerüket aratták Piukovics Mátyás, Gergye Krisztián és Kovács Bálint találataival! Molnár Ferencék tovább folytatták hibátlan szereplésüket Gergye Dániel és Sebály Attila dupláival és Gruber György fiataljai is nyertek a remeklő Bauer András triplájával.

Bévárdi gólja hozta az első sikert (ápr. 13-14)

Kategória: 2012-2013
Bévárdi gólja hozta az első sikert

Molnár Ferencék (U15) Kaposváron is nyertek immár tizenhetedszer ezúttal Gergye Dániel újabb duplájával, ráadásul Gruber György tanítványai (U14)is megszerezték első idei sikerüket a Dunaújváros ellen hazai pályán a második félidőben megfordítva a mérkőzést Király Dávid és Bévárdi Gábor találataival. Jenei Zoltánék (U12) is előnyben voltak az újvárosiak ellen Tarsoly Péter góljával, aztán a második félidőben elbukták a találkozót.

Remek meccsek a PMFC ellen (ápr. 6-10)

Kategória: 2012-2013

Négy nap alatt két mérkőzést játszottak Sallai Tibor (U13) és Molnár Ferenc (U15) együttesei. Az utóbbiak két sikerrel zártak, igaz a pécsiek alaposan megizzasztották őket, ám Gergye Dániel duplájával a második félidőben öt perc alatt fordítva, hátrányból is nyerni tudtak és továbbra is száz százalékos teljesítménnyel, pontveszteség nélkül vezetik a bajnokságot!

Csepeli sikerek Siófokon (márc. 28-31)

Kategória: 2012-2013
Csepeli sikerek Siófokon

Közel álltak a pontszerzéshez, hisz Bene Ákos góljával vezettek a tizenkilenc évesek, aztán fordítottak a csepeliek, akik a hajára emberelőnybe kerülve meg is őrizték az előnyüket. Egy góllal a tizenhét évesek is kikaptak a szigetiektől, ráadásul ők sem úszták meg kiállítás nélkül. Az utóbbiak vereség azért is fájó, mert ősszel Kovács Bálint duplájával nyert a Bányász (0-2) ráadásul emberhátrányban rúgva góljait.

Győzelem nélküli forduló

Kategória: 2012-2013
Győzelem nélküli forduló

Bajnoki pont nélkül maradtak csapataink a hét végén, igaz két korosztályban (U15, U13) is elmaradtak a bajnoki mérkőzések a kedvezőtlen időjárás miatt. A lejátszott hat bajnokin csak egyetlen gólt sikerült elérni Piukovics Mátyásnak köszönhetően, aki Videoton- Puskás Akadémia kapuját vette be a kiemelt bajnokságban (U18),  hazai pályán.

 

 

U19, II. osztály, Közép A:

 

Tatabányai Alapítvány SK – Siófoki Bányász SE 5-0 (1-0)

Bajnokesélyes a dobogós ellen

Kategória: 2012-2013
Bajnokesélyes a dobogós ellen

Rangadót rendeznek a hétvégén az U15-ös bajnokságban: a listvezető, minden meccsüket megnyerő siófokiak a harmadik Kozármislenyt látják vendégül, mely mindössze kétszer kapott ki ebben a szezonban. Egyszer épp a siófokiaktól, akik szeptemberben Gergye Dániel találatával a hozták el a három pontot a baranyaiak otthonából. Érdekes találkozót ígér az U17-esek közt Vida András tanítványainak tatabányai vendégjátéka is.

Városi derbik Siófokon

Kategória: 2012-2013
Városi derbik Siófokon

Vida András tanítványai második tavaszi meccsükön is kikaptak, ezúttal – találkozó előtt – a tabellán két hellyel előrébb álló, három ponttal többet gyűjtött kerületiek otthonában. A házi rangadók közül az eddig hibátlan Molnár Ferenc együttese újabb magabiztos sikerrel, kilenc gólt rúgva menetelt tovább a bajnoki cím felé, míg az U13-as bajnokságban az idősebbek - hiába kilenc helyezés, illetve 24 pont különbség a javukra – meglepetésre nem tudták legyőzni a fiatalabbakat.

Fájó vereségek a Szent Istvántól a nyitányon

Kategória: 2012-2013

A tizenkilenc évesek kétgólos előnyt leadva szenvedtek vereséget hazai pályán a mögöttük álló Szent Istvántól, mely ezzel meg is előzte őket a tabellán. A tizenhét évesek előtt nagy lehetőség állt, hisz három ponttal többet gyűjtött, bajnoki dobogóst fogadták, ám emberhátrányban, a hajrában kapott gólokkal sajnos elbuktak. A tizennyolc évesek mondhatni helyt álltak, hisz az őszi hétgólos verség után ezúttal „csak” öttel kaptak ki a Fradi vendégeként.