A 28. forduló összegzése

Kategória: 2015/2016

Ismét az összes utánpótlás csapatunk megszerezte a 3 bajnoki pontot hétvégén, ami azt eredményezi, hogy ismét az összes csapatunk a dobogó valamelyik fokán áll.

A mérkőzések a következőképpen alakultak.

U14-es csapatunk a Monor elleni 8-1-es hazai győzelemmel biztosította be az ezüstérmet a bajnoki pontvadászatban.Góljainkat Pfeifer Lionel (4) ,Kremán Dominik (2), Feledy Balázs és Dörömböző Bálint szerezték.

U15-ös együttesünk szintén a Monor ellen szerezte meg a rendkívül fontos 3 pontot! Molnár Ferenc és Samu Miklós legénysége 4-0-ra győzött, ami azt jelenti, hogy karnyújtásnyira van az bajnoki cím. A hátralévő 2 meccsen 1 pontot kell szerezni hozzá. Góljainkat Kovács Levente (2), Szalai Péter szerezték. A 4. találat öngól volt.

U17-es gárdánk A Holler UFC csapatát látta vendégül és 4-1 arányban nyertek Gruber György fiai. Bévárdi Gábor (2) és Gál Márkó szintén 2 alkalommal talált az ellenfél hálójába. U17-es korosztályunk a tabella 2. helyét foglalja el.

A hétvége talán legizgalmasabb mérkőzése az U19-es csapatunk nevéhez fűződik. A tabella 3. helyéért folytatott küzdelemben igazi rangadót vívott egymással a két csapat. Tóth Csaba által edzett együttesünk már a 2. percben vezetést szerzett, Balogh Bence Benitó által. A Holler együttese azonban hamar egyenlített, majd a 18. percben már a vezetést is megszerezték. Csapatunk a 80. percben egy szép támadást követően egyenlített, Fodor Márton góljával. Ezt követően mindent egy lapra feltéve támadtunk. Több lehetőségünk is akadt a gólszerzésre, de sajnos helyzeteinket sorra kihagytuk. Aztán a 87.percben Fodor Márton óriási szabadrúgásgólt szerzett. Ezzel a 3 ponttal nagy lépést tettek a fiúk a bronzérem felé.

 

NB II. Közép „A” csoport

U14:

Siófoki Bányász SE - Monor  8:1  Gólszerzők: Feledy, Pfeifer (4), Kremán (2), Dörömböző

U15:

Siófoki Bányász SE - Monor   4:0  Gólszerző: Kovács (2), Szalai, Pásztor (ÖG)

 

NB II. Közép-Nyugat csoport

U-17:

Siófoki Bányász SE – Holler UFC   4:1  Gólszerzők: Bévárdi (2), Gál(2)

U-19:

Siófoki Bányász SE – Holler UFC   3:2  Gólszerző: Balogh, Fodor (2)