A tavaszi 11. forduló eredményei

Kategória: 2015/2016

A hétvégén folytatódtak a bajnoki küzdelmek a különböző bajnokságokban.

U15-ös lány csapatunk a Somogy-megyei bajnokságában Kéthelyre utazott, ahol fölényes 8-0-ás arányú győzelmet értek el Boér Renáta tanítványai! Góljainkat Salamon Eszter (4), Kovács Eszter, Horváth Lili (2), és Harangozó Alícia szerezték. Jelen pillanatban ezzel a győzelemmel vezetjük a tabellát. 
 

Szombaton az U-14 és U-15-ös csapatunk a Goldball csapatához utazott a bajnoki pontokért, ahol minkét gárdánk magabiztos győzelmet aratott.

U14-es gárdánk 8-1, míg a nagyobb korosztályunk 5-0-ás győzelemnek örülhetett a mérkőzés végén.
Szentiványi Gábor és Mészáros József csapatából Feledy Balázs 2, Balogh Márió 2, Dörömböző Bálint, Pfeifer Lionel 2, Gruber András szerezték. U14-es együttesünk ezzel a győzelemmel továbbra is a tabella 2. helyén áll.

Molnár Ferenc és Samu Miklós csapatából Talabér Levente 2, Szalai Péter,Laczkó Levente,Vimola Balázs zörgette meg az ellenfél hálóját. A hatodik találat egy öngól volt.
U15-ös csapatunk ezzel a győzelemmel karnyújtásnyira van a bajnoki címtől.

U17-es együttesünk az UTE ellen lépett pályára szintén Budapesten. Gruber György fiai egy küzdelmes mérkőzésen 3-1 arányban nyertek. Ezzel az idegenbeli bravúrral továbbra is küzdünk a bajnoki címért. Góljainkat Bévárdi Gábor, Sófalvi Csaba, Rábai Bence szerezték.

Tóth Csaba tanítványai azaz az U-19-es gárdánk 5-1 arányú vereséget szenvedett Újpesten. Gólunkat Fodor Márton szerezte.

 

NB II. Közép „A” csoport

U14:

Goldball - Siófoki Bányász SE  1:8  Gólszerzők: Pfeifer (2), Feledy (2), Balogh (2), Dörömböző, Gruber

U15:

Goldball - Siófoki Bányász SE  3:2  Gólszerző: Talabér (2), Szalai, Laczkó, Vimola, Gaál (ÖG)

 

NB II. Közép-Nyugat csoport

U-17:

Újpesti TE - Siófoki Bányász SE  1:3  Gólszerzők: Bévárdi, Sófalvi, Rábai

U-19:

Újpesti TE - Siófoki Bányász SE  5:1  Gólszerző: Fodor