Bajnokcsapat!

Kategória: 2016/2017

Bajnok csapat! Bajnok csapat! Bajnok csapat!

 

Véget értek a bajnokságok a 2016/2017-es évre, így összesíteni tudjuk, hogy egyesületünk milyen újabb sikereket könyvelhet el.

Az U14-es csapatunk sikeres bajnoki menetelését megkoronázta azzal, hogy újra kivívta az NB I-es bajnokságban indulás jogát. A rájátszásban magabiztosan két győzelemmel jutott tovább a Szekszárd csapata ellen, míg a „döntőben” a ZTE Akadémia ellen hatalmas mérkőzéseken 4-2-es összesítéssel jutott fel!

 

Az U15-ös gárdánk bronzérmet szerzett a bajnokságan a Főnix-Gold FC, illetve a Budakeszi Labdarúgó Akadémia mögött. A csapat edzői Mészáros József és Varga Attila voltak.

 

U16-os csapatunk az egy évvel idősebbek között 11. helyen végzett az NB III. Közép „A” jelű csoportjában.

Gruber György fiai, az U18-as srácok szintén ugyanebben a csoportban, egy évvel fiatalabbként a 9. helyet csípték el.

 

U17-es csapatunk Kenéz Szabolcs irányításával kiemelkedtek a mezőnyből és magabiztosan nyertek bajnokságot, de a rájátszásban sajnos nekik nem sikerült kivívni a feljutást. A Veszprém ellen maradtak alul 5-2-es összesítéssel.

 

U19-es gárdánk Tóth Csaba vezetésével bajnoki címet szereztek, így mondhatjuk szépen búcsúzik ez a gárda a Siófoki Bányásztól.

 

A képeken a Siófoki Bányász SE U14-es csapata látható a sikeresen megvívott zalaegerszegi mérkőzésen.

Szeretnénk külön kiemelni a South Coast Ultrast, akik időt, energiát rászánva elkísérték a srácokat és szurkoltak nekik, hogy együtt elérjék a kitűzött célt, az NB I-es tagságot!