Év vége

Kategória: 2014-2015

Véget ért a 2014/2015-ös nagypályás bajnokság, összegezzük, melyik csapatunk hol végzett a tabellán!

 

Az U-14-es csapat az NB I nyugati csoportjában szerepelt, párhuzamosan az U-15-ös együttesünkkel. A fiatalabbak sok szép, kiváló eredményt értek el, rendkívül fontos győzelmeket szereztek és olyan kiváló együtteseket győztek le, mint például a Videoton FC, Újpest, Illés Akadémia! A srácok a tabella nyolcadik helyén végeztek, megelőzve többek között a Kaposvári Rákóczi Bene Ferenc Labdarúgó Akadémiát, ZTE Akadémiát.

Az U-15-ös együttes sajnos nem vitézkedett annyira, mint az U-14. A tizenkettedik helyen végeztek, de a bravúr győzelmek ott sem maradtak el! A Kaposvári Rákóczi BFLA, vagy épp a Vasas Kubala Akadémia elleni győzelmek! A szezon végeztével a tabellán sikerült megelőzni a másik somogyi csapatot, a BFLA-t!

Az U-17 B csapatunk sokáig a dobogóért küzdött, de becsúsztak olyan apró hibák, melyekkel távolabbra került cél. A fiúk egy évvel idősebbek ellen játszották végig a szezont, kiemelkedő eredményeket értek el; és csapatunk játékmestere Balogh Bence Benitó lett a bajnokság gólkirálya 50 (!) góllal! Az együttes ötödik lett a bajnokságban!

Az U-17 A gárdája nagyon nehezen, nyögvenyelősen kezde a szezont, nagyon kevés győzelmet szereztek az őszi szezonban. Tavasszal újult erővel, új játékosokkal, más felfogással játszottak, így bravúr eredmények születtek, melyekkel sikerült egészen a nyolcadik helyig felkapaszkodni a tabellán. Nagyot játszva legyőzték az Újpest, Vác, idegenben a Vecsés együtteseit!

Az U-21 B együttesünk szerepelt a legjobban ebben a szezonban, ők odaértek a dobogó harmadik fokára! Tóth Csaba csapata elszántan küzdött azért, hogy a szezon végén nagyon szép eredményt érjenek el! Egységes csapat képét mutatták, magabiztos győzelmeket arattak, mint például idegenben Csákváron (1-10), hazai pályán a Gárdony és és a Diósd csapatát egyaránt 4-2-re.

Az U-21 A csapatunk kitűzött célja a bajnoki cím megszerzése volt, hisz a keret erőssége alkalmas volt erre. A téli átigazolási időszakban távozott egy pár játékos, így nem sikerült a minőségi pótlás. A srácok az utolsó fordulóig versenyben voltak a dobogóért,  de az utolsó fordulóban az eredmények kedvezőtlen alakulása miatt lecsúsztak a dobogó harmadik fokáról, így a negyedik helyen végeztek a srácok!