Itthon fogadtuk ellenfeleinket a soron következő fordulóban

Kategória: 2015/2016

Hétvégén folytatódtak a bajnoki küzdelmek utánpótlás csapatainknál.

U14-es csapatunk a Budai FC Tabán csapatát győzte le 4-0 arányban hazai pályán Pfeifer Lionel 3 illetve Feledy Balázs góljaival. Szentiványi Gábor és Mészáros József csapata a tabella 2. helyén áll!

U15-ös együttesünk szintén a Tabán csapatát látta vendégül A bajnoki címért küzdő csapatunk rendkívül fontos és nehéz találkozónak nézett elébe. A két jól felkészített csapat találkozóján, bár kétszer is vezetést szerzett a Tabán, de a végén mi örülhettünk. Nagyon értékes 3 pontot szereztünk és továbbra is vezetjük a bajnokságot az NB II. Közép ,,A" bajnokságban. Góljainkat Kiss Erik és Lencsés Bálint (2) szerezték.

U17-es gárdánk a Gyirmót csapatát látta vendégül és magabiztos 5-1 arányú győzelmet értek el Gruber György tanítványai. Ezzel a 3 ponttal, továbbra is a 2. helyen állunk a tabellán az NB II. Közép-Nyugat bajnokságban. Góljainkat Török Dávid, Bévárdi Gábor, Balogh Bence Benitó (2) , Gál Markó szerezték.

U19-es csapatunk szintén a Gyirmót ellen lépett pályára, és 3-2 arányban vereséget szenvedett. ezzel bár nagyon értékes pontot, pontokat vesztettünk, továbbra is a dobogó 3. helyét foglaljuk el.

NB II. Közép „A” csoport

U14:

Siófoki Bányász SE – Budai FC Tabán  4:0  Gólszerzők: Pfeifer (3), Feledy

U15:

Siófoki Bányász SE – Budai FC Tabán  3:2  Gólszerző: Kiss, Lencsés (2)

 

NB II. Közép-Nyugat csoport

U-17:

Siófoki Bányász SE – Gyirmót FC Győr  5:1  Gólszerzők: Török, Bévárdi, Balogh (2), Gál

U-19:

Siófoki Bányász SE – Gyirmót FC Győr   2:3  Gólszerző: Fodor (2)